Spring til indhold

Jeg har produceret hjemmesider, podcasts, tekster, grafisk materiale og meget andet. Her kan du se nogle udvalgte projekter.

FOR BENEDIKTE UTZON - TØJBRAND

Benedikte Utzon har designet luksuriøse kollektioner til stil- og kvalitetsbevidste kvinder siden 1995. I 2020 kontaktede de mig, fordi deres hjemmeside var forældet og havde virus. Samme år hjalp jeg med at bygge en ny hjemmeside med WooCommerce-webshop fra bunden, og siden har jeg arbejdet for Benedikte Utzon med strategi, sociale medier, produktion og udsendelse af nyhedsbreve, grafisk arbejde, fotografering, videoredigering og meget mere.

FOR LA OFICINA - KONTORFÆLLESSKAB I HJERTET AF KØBENHAVN

I 2008 åbnede La Oficina kontordørene for freelancere, selvstændige og mennesker med behov for kursus- og mødelokaler i København. I sommeren 2020 var det tid til at give La Oficinas digitale og trykte brand en opdatering. Vi indgik et samarbejde, hvor jeg arbejdede fuld tid 10 dage i august og herefter ad hoc med en tank-op-aftale på 50-timer. Jeg har blandt andet udviklet en ny hjemmeside og arbejdet med grafik, sociale medier, online annoncering, fotografering og konceptudvikling. Se eksempler nedenfor.

NY HJEMMESIDE         BROCHURER         SOME-VIDEOER

FOR HARTOGSOHN ANTIKVITETER

Siden Ira Hartogsohn arvede sin mors antikvitetsforretning, har hun arbejdet for at give gamle antikviteter nyt liv. Over årene opstod ønsket om at digitalisere Hartogsohn Antikviteter med en webshop, så antikviteterne kunne finde hjem til endnu flere købere. I 2021 blev det min opgave at skabe en webshop, der afspejlede den fysiske forretning, og som hun selv kunne vedligeholde ved hjælp af videomanualer, jeg udarbejdede til hende. Da webshoppen var færdig, købte hun en tank-op-aftale til løbende opdateringer, strategisk sparring og ad hoc-arbejde

NY HJEMMESIDE       

FOR PERNILLE TOPSØE-JENSEN

Det var tydeligt, at Pernille havde meget på hjerte, da vi mødtes på Bopa Plads i forsommeren 2020. Hun drømte om at hjælpe kvinder til en sundere og mere selvkærlig livsstil. Hun var allerede godt på vej til at kunne lancere sin virksomhed, ‘Din Madmentor’, men hendes halvfærdige hjemmeside manglede i den grad digital førstehjælp. Jeg hjalp med input til tekst, sørgede for teknisk assistance og videomanualer, så Pernille i fremtiden selv kan vedligeholde og opdatere sin hjemmeside.

FOR PIA FELDING - MENTOR OG CLAIRVOYANT

Pia Felding havde en udfordring. Hun havde ikke nok deltagere på sine events, og selvom de trofaste kunder kom, så manglede der nyt liv. Hun henvendte til mig, og jeg kreerede en ny hjemmeside, en flyer til print og sociale medier samt en skabelon til nyhedsbrev. Nu er hun fuldt booket og har venteliste på sine workshops.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV         FLYER         REFERENCE

FOR LAURITS GULLØV - KUNSTNER

Som ung, lovende og produktiv kunstner er det vigtigt at have et sted, hvor man kan samle og fremvise sine værker – selv efter udstillingen er slut. Jeg hjalp Laurits Gulløv med at kreere en digital portfolio og gav ham en skræddersyet video- og tekstmanual, så han selv kan opdatere den, i takt med at kunstværkerne bliver flere.

ONLINE PORTFOLIO       

FOR ROSEFINE AAGAARD - Qi-Gong-instruktør | Mentor | Thetahealer

Rosefine kom til mig med en 10 år gammel drøm om at starte en virksomhed dedikeret til at hjælpe unge og voksne med personlig udvikling. Sammen konceptualiserede vi et univers, som jeg skabte en hjemmeside og en visuel identitet til. Derudover sparrede jeg med hende om lancering og markedsføring for at sikre en god start på iværksætterlivet.

HJEMMESIDE         VISUEL IDENTITET         REFERENCE

FOR BJØRG FRELLESVIG - BEHANDLER OG UNDERVISER

Bjørg havde allerede en smuk hjemmeside. Men hun manglede hjælp til at opdatere den og hendes nyhedsbrev, så det passede til. Jeg hjalp med at optimere hjemmesiden med nye faner, tekst og billeder, og jeg designede et nyhedsbrev, som hun fik en skabelon og instruktionsvideoer, så hun i dag selv kan skabe og udsende dem.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV         REFERENCE

FOR GERD KIEFFER-DØSSING - SPROGSANS

I 2020 skulle det være; Gerd lancerede sin virksomhed, men manglede en hjemmeside. Tekst og billeder var på plads, og jeg hjalp hende med design og opsætning. I dag har hun en simpel og moderne platform, der afspejler hende og viser hendes kunder, hvad hun kan gøre for dem.

HJEMMESIDE        REFERENCE

Det siger mine kunder

"Camilla er en kompetent og professionel samarbejdspartner. Hun støtter og styrker mig i mine synspunkter omkring vækst og udvikling af min forretning. Samtidig udfordrer hun mig til at gå lidt længere, end jeg tør, så jeg udvikler både mig selv og min forretning. Det skaber vækst, nye muligheder, flere klienter og bedre resultater."
Jeg har været utrolig glad for Camillas hjælp med hjemmesiden. Hun har givet gode råd både til look og til hvad, der manglede for at gøre den færdig. Derudover har Camilla en dejlig, forståelig måde at forklare, hvordan jeg kan arbejde med min hjemmeside fremover og lavet en let forståelig video, jeg kan bruge, hvis jeg glemmer det. "
"Hvis jeg havde fået Camilla til at hjælpe med min hjemmeside fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for en masse frustration og spildte arbejdstimer. Camilla møder dig i øjenhøjde. Hun formår på bedste vis at få dine ønsker flettet ind i et moderne, klart udtryk og leverer skarpe, professionelle sites, der bare fungerer. Jeg kan kun anbefale Koncept Kommunikation."
"Jeg lærte Camilla at kende gennem en fælles ven, der anbefalede hende. Lige fra første møde følte jeg mig taget godt imod, hørt og tryg. Via sparring hjalp hun mig med at udtrykke alt, mit hjerte ønskede på min nye hjemmeside, og gennem forløbet formede min virksomheds identitet sig. Jeg kan SÅ meget anbefale Camilla, hvis du mangler en kompetent person til at lave din hjemmeside."
"På anbefaling kontaktede jeg Koncept Kommunikation, og allerede ved første møde begyndte jeg at glæde mig til at få en webshop i tilknytning til min fysiske forretning – hvilet jeg tidligere slet ikke havde lyst til. Camilla leverede en flot og overskuelig webshop, og jeg er meget glad for hele forløbet. Hun var behjælpelig med at indhente oplysninger om blandt andet, hvilke betalings- og forsendelsesfirmaer, jeg skulle bruge, og hun fulgte af egen drift op, når for eksempel betalingsfirmaet var længe om at reagere. Alle aftaler og tidsfrister blev overholdt. Jeg vil også fremhæve de overskuelige og letforståelige videomanualer, Camilla har udarbejdet, så jeg selv kan vedligeholde webshoppen uden problemer. Det er også trygt, at jeg ved hjælp af en tank-op-aftale kan få vejledning om det fortsatte forløb, fordi Camilla nu kender mig og min webshop. Stor tilfredshed og en varm anbefaling fra mig."
”Koncept Kommunikation har hjulpet os med at styrke vores digitale tilstedeværelse blandt andet gennem en grundig opdatering af vores hjemmeside og sociale medier. Vi har ligeledes fået udarbejdet nye trykte medier i form af brochurer samt hjælp til professionel opsætning af vores nyhedsmails. Camilla er dygtig, professionel og skarp til at komme med ideer og inputs til løsninger. Vi har været utroligt glade for samarbejdet, og Koncept Kommunikation og Camilla har vores varmeste anbefalinger!”