Jeg har produceret hjemmesider, podcasts, tekster, grafisk materiale og meget andet. Her kan du se nogle udvalgte projekter.

FOR LAURITS GULLØV - KUNSTNER

Som ung, lovende og produktiv kunstner er det vigtigt at have et sted, hvor man kan samle og fremvise sine værker – selv efter udstillingen er slut. Jeg hjalp Laurits Gulløv med at kreere en digital portfolio og gav ham en skræddersyet video- og tekstmanual, så han selv kan opdatere den, i takt med at kunstværkerne bliver flere.

ONLINE PORTFOLIO       

FOR PIA FELDING - MENTOR OG CLAIRVOYANT

Pia Felding havde en udfordring. Hun havde ikke nok deltagere på sine events, og selvom de trofaste kunder kom, så manglede der nyt liv. Hun henvendte til mig, og jeg kreerede en ny hjemmeside, en flyer til print og sociale medier samt en skabelon til nyhedsbrev. Nu er hun fuldt booket og har venteliste på sine workshops.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV         FLYER

FOR BJØRG FRELLESVIG - BEHANDLER OG UNDERVISER

Bjørg havde allerede en smuk hjemmeside. Men hun manglede hjælp til at opdatere den og hendes nyhedsbrev, så det passede til. Jeg hjalp med at optimere hjemmesiden med nye faner, tekst og billeder, og jeg designede et nyhedsbrev, som hun fik en skabelon og instruktionsvideoer, så hun i dag selv kan skabe og udsende dem.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV

FOR GERD KIEFFER-DØSSING - SPROGSANS

I 2020 skulle det være; Gerd lancerede sin virksomhed, men manglede en hjemmeside. Tekst og billeder var på plads, og jeg hjalp hende med design og opsætning. I dag har hun en simpel og moderne platform, der afspejler hende og viser hendes kunder, hvad hun kan gøre for dem.

Det siger mine kunder

"Camilla er en kompetent og professionel samarbejdspartner. Hun støtter og styrker mig i mine synspunkter omkring vækst og udvikling af min forretning. Samtidig udfordrer hun mig til at gå lidt længere, end jeg tør, så jeg udvikler både mig selv og min forretning. Det skaber vækst, nye muligheder, flere klienter og bedre resultater."
Jeg har været utrolig glad for Camillas hjælp med hjemmesiden. Hun har givet gode råd både til look og til hvad, der manglede for at gøre den færdig. Derudover har Camilla en dejlig, forståelig måde at forklare, hvordan jeg kan arbejde med min hjemmeside fremover og lavet en let forståelig video, jeg kan bruge, hvis jeg glemmer det. "
"Hvis jeg havde fået Camilla til at hjælpe med min hjemmeside fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for en masse frustration og spildte arbejdstimer. Camilla møder dig i øjenhøjde. Hun formår på bedste vis at få dine ønsker flettet ind i et moderne, klart udtryk og leverer skarpe, professionelle sites, der bare fungerer. Jeg kan kun anbefale Koncept Kommunikation."