Jeg har produceret hjemmesider, podcasts, tekster, grafisk materiale og meget andet. Her kan du se nogle udvalgte projekter.

FOR BENEDIKTE UTZON - TØJBRAND

Benedikte Utzon har designet luksuriøse kollektioner til stil- og kvalitetsbevidste kvinder siden 1995. Men deres hjemmeside var forældet og havde virus. Med input fra teamet opsatte og designede jeg en ny hjemmeside i WordPress og opsatte en WooCommerce-shop med et nyt varekodesystem, så både indhold og udtryk afspejler den høje kvalitet, brandet er kendt for. Derudover hjælper jeg med grafisk arbejde og sparring ad hoc.

FOR LA OFICINA - KONTORFÆLLESSKAB I HJERTET AF KØBENHAVN

I 2008 åbnede La Oficina kontordørene for freelancere, selvstændige og mennesker med behov for kursus- og mødelokaler i København. I sommeren 2020 var det tid til at give La Oficinas digitale og trykte brand en opdatering, så det igen levede op til den høje service. Vi indgik et samarbejde, hvor jeg arbejdede fuld tid ti dage på det, som er linket nedenfor, suppleret af en tank-op-aftale på 50 timer, hvor jeg løbende har hjulpet med bl.a. sociale medier, annoncering, hjemmesideopdateringer, korrektur mv.

NY HJEMMESIDE (INKL. TEKST, VIDEO OG FOTOS)         BROCHURER         SOME-VIDEO         

FOR PERNILLE TOPSØE-JENSEN

Det var tydeligt, at Pernille havde meget på hjerte, da vi mødtes på Bopa Plads i forsommeren 2020. Hun drømte om at hjælpe kvinder til en sundere og mere selvkærlig livsstil. Hun var allerede godt på vej til at kunne lancere sin virksomhed, ‘Din Madmentor’, men hendes halvfærdige hjemmeside manglede i den grad digital førstehjælp. Jeg hjalp med input til tekst, sørgede for teknisk assistance og videomanualer, så Pernille i fremtiden selv kan vedligeholde og opdatere sin hjemmeside.

FOR PIA FELDING - MENTOR OG CLAIRVOYANT

Pia Felding havde en udfordring. Hun havde ikke nok deltagere på sine events, og selvom de trofaste kunder kom, så manglede der nyt liv. Hun henvendte til mig, og jeg kreerede en ny hjemmeside, en flyer til print og sociale medier samt en skabelon til nyhedsbrev. Nu er hun fuldt booket og har venteliste på sine workshops.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV         FLYER         REFERENCE

FOR LAURITS GULLØV - KUNSTNER

Som ung, lovende og produktiv kunstner er det vigtigt at have et sted, hvor man kan samle og fremvise sine værker – selv efter udstillingen er slut. Jeg hjalp Laurits Gulløv med at kreere en digital portfolio og gav ham en skræddersyet video- og tekstmanual, så han selv kan opdatere den, i takt med at kunstværkerne bliver flere.

ONLINE PORTFOLIO       

FOR ROSEFINE AAGAARD - Qi-Gong-instruktør | Mentor | Thetahealer

Rosefine kom til mig med en 10 år gammel drøm om at starte en virksomhed dedikeret til at hjælpe unge og voksne med personlig udvikling. Sammen konceptualiserede vi et univers, som jeg skabte en hjemmeside og en visuel identitet til. Derudover sparrede jeg med hende om lancering og markedsføring for at sikre en god start på iværksætterlivet.

HJEMMESIDE         VISUEL IDENTITET         REFERENCE

FOR BJØRG FRELLESVIG - BEHANDLER OG UNDERVISER

Bjørg havde allerede en smuk hjemmeside. Men hun manglede hjælp til at opdatere den og hendes nyhedsbrev, så det passede til. Jeg hjalp med at optimere hjemmesiden med nye faner, tekst og billeder, og jeg designede et nyhedsbrev, som hun fik en skabelon og instruktionsvideoer, så hun i dag selv kan skabe og udsende dem.

HJEMMESIDE         NYHEDSBREV         REFERENCE

FOR GERD KIEFFER-DØSSING - SPROGSANS

I 2020 skulle det være; Gerd lancerede sin virksomhed, men manglede en hjemmeside. Tekst og billeder var på plads, og jeg hjalp hende med design og opsætning. I dag har hun en simpel og moderne platform, der afspejler hende og viser hendes kunder, hvad hun kan gøre for dem.

HJEMMESIDE        REFERENCE

Det siger mine kunder

"Camilla er en kompetent og professionel samarbejdspartner. Hun støtter og styrker mig i mine synspunkter omkring vækst og udvikling af min forretning. Samtidig udfordrer hun mig til at gå lidt længere, end jeg tør, så jeg udvikler både mig selv og min forretning. Det skaber vækst, nye muligheder, flere klienter og bedre resultater."
Jeg har været utrolig glad for Camillas hjælp med hjemmesiden. Hun har givet gode råd både til look og til hvad, der manglede for at gøre den færdig. Derudover har Camilla en dejlig, forståelig måde at forklare, hvordan jeg kan arbejde med min hjemmeside fremover og lavet en let forståelig video, jeg kan bruge, hvis jeg glemmer det. "
"Hvis jeg havde fået Camilla til at hjælpe med min hjemmeside fra begyndelsen, havde jeg sparet mig selv for en masse frustration og spildte arbejdstimer. Camilla møder dig i øjenhøjde. Hun formår på bedste vis at få dine ønsker flettet ind i et moderne, klart udtryk og leverer skarpe, professionelle sites, der bare fungerer. Jeg kan kun anbefale Koncept Kommunikation."
"Jeg lærte Camilla at kende gennem en fælles ven, der anbefalede hende. Lige fra første møde følte jeg mig taget godt imod, hørt og tryg. Via sparring hjalp hun mig med at udtrykke alt, mit hjerte ønskede på min nye hjemmeside, og gennem forløbet formede min virksomheds identitet sig. Jeg kan SÅ meget anbefale Camilla, hvis du mangler en kompetent person til at lave din hjemmeside."