Spring til indhold

Vis verden, hvad du kan

Mit navn er Camilla, og jeg står bag Koncept Kommunikation. En one-stop-shop for virksomheder med fantastiske produkter, men som mangler hjælp til at kommunikere dem til verden. Her træder jeg ind i billedet.

Om Camilla Sager

Som kommunikatør er jeg både teoretiker og praktiker. Jeg er uddannet i at udarbejde analyser og strategier, og gennem mine praktikpladser har jeg implementeret dem, skabt historier, tekster, indhold, podcasts, grafik og events. 

Som person griber jeg modgang an med gåpåmod, og ser jeg udfordringer som motivation til at dygtiggøre mig. Privat er jeg bosat på Vesterbro, har en kæreste og drømmer om at bygge mit eget sommerhus fra bunden. 

I min fritid dyrker jeg keramik, kulturoplevelser og alt, der involverer mennesker.

Om Koncept Kommunikation

Min tilgang til at være i denne verden er, at jo mere vi deler, jo mere får vi igen. Forestil dig, at for hver passion, interesse og idé du giver videre, får du mindst én tilbage. Koncept Kommunikation startede som en vision om at hjælpe dedikerede mennesker med netop at dele deres passion med verden. 

Som kommunikatør mestrer jeg en række værktøjer, som gør, at jeg kan hjælpe disse ildsjæle og iværksættere med at kommunikere deres produkter, ydelser og budskaber til deres målgruppe. Det gør jeg gennem konceptudvikling, strategisk kommunikation og produktion af indhold og platforme. Min professionelle passion er at omsætte min kreativitet, detaljeentusiasme og handlekraft til digitale løsninger. 

På den måde er jeg en one-stop-shop for virksomheder, som har brug for én person til både at udvikle, tilrettelægge og eksekvere deres kommunikation, så de kan koncentrere sig om at gøre det, de brænder for – til glæde for deres egen bundlinje og den verden, vi deler.

KONTAKT        CVR-INFORMATION

Mine værdier

Respekt

Jeg respekterer dine ressourcer. Derfor får du gennemsigtige priser og løsninger, som du selv kan arbejde videre med.

Detaljesans

Jeg har sans for at få samtlige elementer til at arbejde sammen, så de tilsammen udgør én formfuldendt helhed.

Professionalisme

Jeg gør mig umage og sørger for, at alt spiller. Opgaven er først færdig, når jeg har gået den efter i sømmene.