om

Mit navn er Camilla, og jeg står bag Koncept Kommunikation. En one stop shop for dig, der ønsker hjælp til at udvikle og kommunikere dit koncept til din målgruppe.

Jeg er uddannet i strategisk kommunikation fra DMJX og i journalistik fra SDU, og siden 2020 har jeg ageret one woman task force som selvstændig i egen biks. Derfor består min værktøjskasse både af teori og praksis. Den har jeg brugt til at bygge og udvikle mine evner og min virksomhed ud fra en vision at ville hjælpe dedikerede mennesker med at dele deres passion med verden.

Et samarbejde starter med, at vi finder ud af, hvilken værdi dit koncept skaber for din målgruppe. Herefter bliver vi enige om, hvordan det skal kommunikeres – det kan være gennem en ny hjemmeside, via sociale medier eller nyhedsbreve, i en podcast eller noget helt femte. 

Lad os mødes til uforpligtende kaffe →

Værdier

‘Ordentlighed’ er en grundpræmis for alt, jeg gør. Jeg gør mig umage og sørger for, at alt spiller og bliver afleveret til tiden inden for de aftalte rammer. Opgaven er først færdig, når jeg har gået den efter i sømmene.

‘Personlighed’ er efter min mening afgørende for et godt samarbejde. Jeg gør en indsats for at lære dig at kende og forstå dine ønsker, behov og forventninger. Hos mig er du ikke bare endnu et nummer i køen. Derfor er jeg heller aldrig mere end et opkald væk, hvis du får brug for mig – også selvom samarbejdet er slut.

‘Respekt’ er altid udgangspunktet for samarbejdet. Jeg respekterer dine ressourcer, og derfor får du gennemsigtige priser og løsninger, som du selv kan arbejde videre med. Jeg respekterer også din viden og dine evner, som du selv kan byde ind med i samarbejdet – det minimerer mine timer og dermed dine udgifter.

Skal vi tales ved? Ring eller
skriv, og så finder vi en dag:

Skal vi
tales ved?

Ring eller skriv til mig,
og så finder vi en dag: