Produkter

Koncept Kommunikation er hele din kommunikationsafdeling i én; en one stop shop, som hjælper dig med at dele dine produkter, ydelser og budskaber med din målgruppe – til gavn for både bundlinjen og arbejdsglæden. Jeg hjælper med strategisk at udvikle dit koncept såvel som at kommunikere gennem digitale kreationer, og jeg tilbyder skræddersyede pakkeløsninger, så du får præcist, hvad du har brug for og drømmer om.

Strategi

Ønsker du hjælp til at udvikle dit koncept? Pluk min hjerne, nup mit netværk og få konkrete redskaber. Vi mødes på mit kontor, online eller på en café og har sammen én time, hvor jeg giver dig konstruktiv kritik og konkrete inputs til, hvordan du kan viderudvikle og forløse dit koncept. Priser fra 1.250 DKK eks. moms. 

Ønsker du at lancere eller relancere dit koncept? Har du et særligt tilbud på hylderne? Eller ønsker du blot at øge kendskabet til dit koncept? Jeg hjælper med at udvikle, tilrettelægge og producere indhold til din kampagne. Priser fra 4.500 DKK eks. moms.

digitale kreationer

Jeg arbejder i WordPress, Wix og Shopify, og jeg bygger både simple landing pages, komplekse sites med meget information og webshops med alverdens varer på hylderne. Priser fra 9.500 DKK eks. moms.

Min erfaring som vært, klipper og producer gør mig i stand til at forløse dit podcastkoncept. Jeg hjælper med hele processen – fra idéudvikling og tilrettelæggelse til klip og mix til at lægge en lanceringsstrategi. Priser fra 2.500 DKK eks. moms.

Jeg arbejder i MailChimp og Klaviyo, og jeg tilbyder både at bygge skabeloner, som du selv kan arbejde med, eller med en mere fast løsning, hvor jeg løbende hjælper med at opsætte og udsende dine nyhedsbreve. Priser fra 850 DKK eks. moms.

Jeg producerer foto og video inklusive klip. Mit udgangspunkt er “keep it simple,” så jeg kommer med mit Canon 550D og klipper i Premiere PRO, når vi skal skyde billeder af dig, din butik eller dine produkter. Hvis indholdet er til sociale medier, er der ingen grund til at skyde spurve med kanoner, og derfor anbefaler jeg, at vi skyder med iPhone og klipper i appen Unfold – et effektiv program, som kan det hele, og som minimerer mine arbejdstimer og dermed din pris. Priser fra 1.500 DKK eks. moms.

Digitale annoncer, bannere, brochurer, visitkort og bøger. Jeg arbejder i InDesign, Illustrator og Canva, og jeg tilbyder både færdige produktioner såvel som skabeloner, du kan arbejde videre med. I arbejdet bruger jeg både mine grafiske og sproglige evner, så du får resultater, der er flotte og korrekturlæste. Priser fra 1.750 DKK eks. moms.

Jeg er uddannet journalist, og sproget er min legeplads. Jeg hjælper med tekstforfatning, korrektur og tekstoptimering. Priser fra 1.500 DKK eks. moms.

Priser

Fordelen ved at samarbejde med mig frem for at ansætte en kommunikationsmedarbejder er, at du kun betaler for min effektive arbejdstid. Det betyder, at du slipper for at betale for kaffepauser, pension og sygedage, uanset om du mangler hjælp til en konkret opgave i form af projektarbejde eller har brug for løbende hjælp og derfor med fordel kan tegne en tank-op-aftale.

Samarbejdsformer

Mangler du hjælp til at producere indhold til dine sociale medier? Til tekstarbejde? Til at bygge en hjemmeside? Måske ønsker du en kombination af strategisk sparring og en digital kreation? Lad mig skræddersy en løsning til dig.

Samarbejdet starter med et fysisk eller digitalt møde om opgavens omfang, art og ambitioner. Herefter sammenfatter jeg alt i et dokument til underskrift, så du kan være sikker på, at budgettet holder, og så du ved, præcis hvad du får for pengene. Priser fra 850 DKK eks. moms.

Denne løsning er for dig, der har behov for en kommunikationsmedarbejder, men ikke på fuld tid. 

Med en tank op-aftale køber du 5, 10 eller 15 timers arbejde ad gangen, som du kan bruge til arbejde på sociale medier, nyhedsbreve, webshops og hjemmesider. Du sender bare opgaven på mail, og så løser jeg den. Arbejdstiden bliver registreret i halve timer i et digitalt dokument, så du kun betaler for præcis den tid, jeg bruger på at løse opgaven – og så slipper du for at spilde tid på betaling og fakturering for mindre opgaver. 

Priser for tank-op-aftaler:
5 timer x 950 DKK eks. moms
10 timer x 850 DKK  eks. moms
15 timer x 750 DKK eks. moms

Ønsker du hjælp til at løse en opgave – hurtigt og uforpligtende? Så er jeg selvfølgelig også til rådighed.

Skriv eller ring for at tale om opgavens art og omfang. Når vi har aftalen sort på hvidt, løser jeg opgaven og sender den sammen med en faktura. Easy peasy.

Timepris er 950 DKK eks. moms.

 

Lad os starte med at drikke en kop uforpligtende kaffe - på mit kontor, over telefon eller FaceTime. Fang mig:

Kom i gang

Lad os starte med at drikke uforpligtende kaffe - fang mig: