Spring til indhold
Workshop

Fra læser til lytter

Guide til gode podcastepisodebeskrivelser

Om workshoppen

Episodebeskrivelser spiller en afgørende rolle, når en lytter skal vurdere, om en podcast fortjener et lyt. Hvis ikke din episodebeskrivelse formår at overbevise særligt nye lyttere om at trykke play, så risikerer du, at lytteren scroller videre gennem feedet og finder en af de millioner alternativer i appen. Derfor er det vigtigt, at du har gjort dig mindst lige så umage med episodebeskrivelsen som med selve episoden.

Men hvordan skriver du din episodebeskrivelse, så den giver læserne lyst til at lytte? Det lærer du til denne workshop gennem konkrete eksempler og en række konstruktive råd. Tilsammen udgør rådene en praktisk guide, som både kan spare dig tid og tankekraft, og som kan øge chancen for, at flere lyttere får glæde af din velproducerede podcast.

Praktisk info

Workshoppen tager ca. 1 time inklusive spørgsmål og består af både oplæg (med pointer fra dette oplæg til Audiodays 2022) samt konstruktive øvelser. Workshoppen kan afholdes fysisk eller online, og den kan tilpasses, så eksempler og øvelser enten tager udgangspunkt i repræsentative episodebeskrivelser fra branchen eller specifikt fra din virksomhed, så I får konkret og konstruktiv feedback.

Pris fra 5.000 DKK
Book og hør mere – kontakt mig

Send en forespørgsel

Jeg er altid fleksibel, og jeg vil hellere end gerne tale uforpligtende med dig om, hvordan du får præcis den workshop, du ønsker.