Spring til indhold

Handelsbetingelser

Senest opdateret: 08/12/2022

Virksomhedsoplysninger

Koncept Kommunikation
Flensborggade 40. st. tv.
1669, København V
CVR: 41209763
Email: cs@konceptkommunikation.dk

Priser og betaling

Betaling sker via fakturering. Kunden vælger selv, om kunden ønsker at betale løbende eller før/efter samarbejdet er afsluttet.

Pakkeløsninger og projektansættelser
Prisen på pakkeløsninger og projektansættelser afhænger af opgavens art og omfang. Ved et nyt samarbejde udarbejder Koncept Kommunikation et oplæg til samarbejdet med en fast pris, som er bindende, idet begge parter har underskrevet samarbejdsaftalen. Ønsker kunden at tilkøbe et nyt projekt/pakkeløsning, forbeholder Koncept Kommunikation sig retten til at ændre prisen, med mindre andet er specificeret i den oprindelige samarbejdsaftale.

Tank-op-aftaler
Prisen på tank-op-aftaler afhænger af, hvilken type arbejde, timerne skal anvendes til. Ved et nyt samarbejde udarbejder Koncept Kommunikation et oplæg til tank-op-aftalen med en fast pris, som er bindende, idet begge parter har underskrevet samarbejdsaftalen. Såfremt kunden ønsker at tilkøbe flere timer, forbeholder Koncept Kommunikation sig retten til at ændre prisen.

Fortrydelsesret og opsigelse

Med mindre andet er specificeret mellem Koncept Kommunikation og kunden, er der ingen fortrydelsesret på pakkeløsninger, projektarbede eller tank-op-aftale, efter samarbejdet er påbegyndt.

Udgifter i forbindelse med samarbejde

Koncept Kommunikation leverer kommunikationsydelser. Dette dækker over sparring, design og opsætning. Derudover kan der forekomme udgifter til abonnementer, licenser og engangbeløb i forbindelse med arbejdet – disse udgifter betales af kunden. Vær opmærksom på, at udgifter hertil kun vil ske med kundens samtykke.

Rettigheder og ansvar

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Koncept Kommunikation. Drejebøger og guides, som udarbejdet af Koncept Kommunikation for/til kunden, må alene anvendes af kunden og må ikke sælges, videresendes, udlånes, gives eller på anden måde distribueres – hverken privat eller kommercielt til tredjepart. Det gælder både for indholdet af online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Da Koncept Kommunikation arbejder som konsulent, er det op til kunden selv at sikre sig, at produkterne lever op til gældende love og regulativer, efter samarbejdet er ophørt. Det er også kundens eget ansvar at sikre sig mod potientielle risici som for eksempel mistet data og hacking samt tabt fortjeneste som følge heraf.